Ceviche Papi at hannah foodbar​

Op zaterdag 18 mei stal Chef Jean Carlo zijn culinaire expertise tentoon in de keuken van Hannah Foodbar. Hij was gastheer van een exclusief pop-up restaurant genaamd “Ceviche Papi.” Gasten werden getrakteerd op een heerlijke 3-gangen Nikkei-dinervaring, die de meesterlijke beheersing van deze unieke fusionkeuken door Chef Jean Carlo liet zien.

De avond begon met een verrukkelijke Nikkei tiradito. Zeeuwse baars werd op delicate wijze gecombineerd met avocado, yuzu, limoen, sojabonen, sojasaus, sesamzaadjes en een vleugje rode chilipeper. Dit gerecht was een perfect voorbeeld van de harmonieuze mix van Peruaanse en Japanse smaken die kenmerkend is voor de Nikkei-keuken.

Na de tiradito genoten gasten van een smaakvolle Lomo Saltado, een traditioneel Peruaanse roerbakschotel. Malse flat iron steak werd aangevuld met een mengeling van rode ui, tomaat en een rijke lomo-saus, geserveerd op een bedje sushirijst. Het gerecht was een bewijs van het vermogen van Chef Jean Carlo om klassieke gerechten te verheffen met zijn kenmerkende Nikkei-stijl.

Als dessert kregen gasten een heerlijke Yukamochi gepresenteerd, een zoete en hartige traktatie met cassave, ananas, kokos en sesamzaadjes. Dit unieke dessert zorgde voor een smakelijke afsluiting van de culinaire reis en liet een onuitwisbare indruk achter op het gehemelte van degenen die het geluk hadden het te proeven.

 

Het Ceviche Papi pop-up event bij Hannah Foodbar was een onmiskenbaar succes. Het toonde het uitzonderlijke culinaire talent van Chef Jean Carlo en de levendige smaken van de Nikkei-keuken. Gasten werden getrakteerd op een onvergetelijke eetervaring, waardoor ze verlangden naar meer van Chef Jean Carlo’s culinaire creaties.

Adres:
Hommelseweg 43

6821LA, Arnhem