Over ons

Hannah is niet zomaar een foodbar. Achter Hannah schuilt een verhaal met een vernieuwend concept. Een eigentijdse mix waarbij de relaxte laid-back bohemian vibe centraal staat in combinatie met (Arnhems) design en vintage uit de jaren zeventig. Het is dé plek voor creatieve ondernemers, designers en kunstenaars. Origineel, ongedwongen en gezellig.


Naast het aanbieden van mooie en lokale producten evenals het maken van bewuste keuzes omtrent milieu en voeding, is Hannah opzoek naar toffe samenwerkingen om in de toekomst leuke events mee te organiseren.


Bij Hannah mag je tijdens de Breakfast / brunch / lunch club op zaterdag  en zondag gewoon binnenwandelen en zelf een plekje uitzoeken. Of je nu alleen voor een koffietje komt, om gezellig te borrelen of lekker wilt komen eten. Overdag kun je heerlijk met je laptopje aan de raambarren werken terwijl je uitkijkt op de bruisende Hommelseweg. Wanneer de dj je daartoe verleidt, kun je tijdens evenementen een  dansje komen maken of op zondag genieten van relaxte live-muziek.

Adres:
Hommelseweg 43

6821LA, Arnhem