Café Theater Festival Arnhem

CAFÉ THEATER FESTIVAL 15 en 16 maart 2024

Het CTF vermengt podiumkunsten en de horeca tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je tafel wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur. Cafés en andere horecazaken vormen het decor van korte voorstellingen van nieuwe makers. Naast de jaarlijkse festivals in Utrecht, Arnhem en Rotterdam organiseert het CTF kleinere events door het jaar heen.

15 & 16 maart: CTF 2024 in Arnhem

GENRES:
Club-style dans

PRAKTISCHE INFORMATIE Dialogue-Free Eetmogelijkheid

VOORSTELLINGEN

Vrijdag
15 maart 2024
17:0020:30

Zaterdag
16 maart 2024
17:30 | 20:00 | 22:00

CAFÉ THEATER FESTIVAL
VANILDO VARELA
Maker, performer // Creator, performer
Vanildo Varela
Hoe jij mij ziet is niet wie ik ben. Wat jij van mij denkt zou mij niets moeten boeien, maar dat gebeurt toch. Wanneer stap je voorbij iemands perceptie van jou? Dit zijn de vragen die Vanildo aan zichzelf stelt in dit dansstuk.

Vanildo Varela voelt zich helemaal thuis op de dansvloer. Hij uit zijn liefde voor dans het liefst in zijn ‘eigen hoekje’ in de club. Zijn passie leidde hem naar Zweden, waar hij een jaar lang studeerde en een overvloed aan inspiratie opdeed. Teruggekomen, gemotiveerd door zijn ervaringen, besloot Vanildo zijn authentieke zelf op het podium te laten zien. Zijn favoriete danstalen zijn Housedance en Waacking, en zijn doel is dan ook om deze talen naar het podium te brengen en zichtbaarheid te creëren voor degenen die zich niet vertegenwoordigd voelen in de huidige talen op het podium.

Reserve Now!

Adres:
Hommelseweg 43

6821LA, Arnhem