WIJNMAKERSDINER MET CHATEAU PESQUIE | VRIJDAG 12 APRIL 19.00 UUR
De brand ambassador van het prachtige wijnhuis Chateau Pesquie, Stephane Tournade, komt weer naar Hannah Foodbar om je alles te vertellen over hun wijnen. Deze keer brengt hij een selectie van Quintessence mee. We serveren daarbij gerechten die je smaakpapillen zullen prikkelen!
Het menu bestaat uit een amuse en een viergangendiner:
Ceviche van zeebaars met ponzu
Wijn: Terrasses Blanc
Op huid gebakken kabeljauw, crème van bloemkool, geroosterde amandelen
Wijn: Quintessence Blanc
Tartaar van kalfslende, tonijnmayonaise en kappertjes
Wijn: Quintessence Rosé
Tajine van lam met pruimen, sjalot en couscous
Wijn: Quintessence Rouge
Dessert keuze: Verrassing met Pure chocolade of een Kaasplank
Wijn: Cilica
Dit menu met bijpassend wijnarrangement kost €65,- p.p.
Schrijf je snel in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!